Bokning

Vad roligt att du vill komma och bo i Rosenlundsstugan! 
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig med en bokningsbekräftelse om Rosenlundsstugan är ledig dina önskade datum. Med din bokningsbekräftelse får du även din faktura (betalning i förskott via bankgiro). Din beställning är bindande i och med att den har bekräftats via e-post, och bokningsbekräftelsen fungerar även som avtal för din hyresperiod.

Om formuläret strular eller att du inte får en bokningsbekräftelse från oss inom 24 timmar, så hör av dig till oss på bokning@rosenlundsstugan.se istället.

Förfrågan om bokning

Rosenlundsstugan tillämpar dataskyddspolicy enligt GDPR, där du genom att skicka din bokningsförfrågan lämnar ditt samtycke så att Rosenlundsstugan får hantera de personuppgifter som du lämnar i formuläret. Uppgifterna du lämnar i formuläret är nödvändiga för oss att ha så att vi kan: 
1. Kontakta dig och bekräfta din bokning av Rosenlundsstugan 
2. Kommunicera med dig inför, under och eventuellt efter din vistelse i Rosenlundsstugan 
3. Skicka en faktura till dig inför din vistelse i Rosenlundsstugan 
Dina personuppgifter kommer inte att användas i något annat syfte än ovanstående. Dina personuppgifter lagras lokalt på företagets hårddisk, endast till och med att du betalat fakturan och din vistelse i Rosenlundsstugan är avslutad. Därefter raderas dina personuppgifter. Vi kommer inte att sprida dina personuppgifter till något annat företag eller någon annan person. Personuppgiftsansvarig är Wernborg konsulting AB.

Priser och villkor

Nedan följer Rosenlundsstugans priser. Priserna omfattar total kostnad för hyran av stugan. Notera rabatterat flerdygnspris (längre än tre dygn). 

Rabatt; rabatt ges med 20% för bokningar längre än tre dygn. Rabatten kombineras med dygnspriserna ovan.

Frukostpaket; frukost kan beställas och kostar 95 kr/person och dag,

Ankomst och incheckning;  vi tillämpar självincheckning, så kom den tid som passar dig. Stugan står dock till ditt förfogande tidigast från kl. 15.00 ankomstdagen. 

Avresa och utcheckning; stugan måste lämnas senast kl. 11.00 på avresedagen.

Avbokning; avbokningsavgift utgår med 5% (maximalt 450 kr) vid avbokningar gjorda senare än 14 dagar efter bokningsbekräftelse. Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen före ankomst. Sker avbokning senare än kl. 11.00 dagen innan ankomst, så måste du betala för ett dygn. Detsamma gäller om du uteblir utan avbokning, med tillägget att eventuell resterande bokade dagar stryks och kan bokas av andra gäster. 

Sova med baby; för dig som reser med riktigt små barn så kan vi ställa fram en barnsäng och barnstol. Meddela detta i samband med din bokning. 

Parkering och elbilsladdning; allmän (och gratis) parkering finns i anslutning till stugan. Reser du med elbil så kan du ladda (typ 2) din elbil efter överenskommelse med stugvärd. Avgift för laddning kan tillkomma med 5 SEK/kWh.

Städning och tvätt; beroende på antalet övernattningar kan överenskommelse göras kring nyttjande av tvättmaskin under din vistelse. Städning ingår generellt i priset (d v s Rosenlundsstugans personal städar efter din vistelse). Du som gäst får dock gärna återställa Rosenlundsstugan i det skick som var när du anlände. Har du inte använt hela ditt handdukspaket, så uppskattar vi om du lägger rena och använda handdukar var för sig.

Studentpris; studentpris om 350 kr/dygn och person kan tillämpas. Studentpris gäller i samband med läsårsstart kring mitten av augusti-september mot uppvisande av studentkort eller studerandeintyg. Maximal hyrestid med studentpris är en vecka åt gången.

Övrigt; husdjur får inte vistas i Rosenlundsstugan. Rökning är ej tillåten i stugan.

Linnégatan 29, 554 54 Jönköping

Decimalgrader (DD) 57,786306; 14,224969

https://goo.gl/maps/Nrr2VL3RreHh4XVA8

Organisationsnummer: 559168-2116